Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2010 21:30 - Премиерът хем защити Желева, хем имал други варианти
Автор: advokat Категория: Регионални   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
1




Министър - председателят Бойко Борисов защити кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар, но допълни, че имал и други варианти.
"Говорих с колеги от Европейската народна партия. Те смятат, че тя се е представила добре. Говорих с почти всички знакови фигури в ЕНП. Те се удивиха най-вече от това, че атаката е започнала срещу нея още в самото начало на изслушването. Има много по-трагични еврокомисари, но техните държави и евродепутати не създават такива проблеми. Точно обратното - толерират ги, подпомагат ги, защото и там има напрежение", казал пред депутатите Бойко Борисов.
После допълнил: "От няколко месеца знаехме как работят срещу нас. Повярвайте ми, ние имаме доста възможности да изпратим друг евро комисар, но ме амбицира това, че БСП решиха на всяка цена да бламират кандидата на правителството".
Борисов не пожелал да каже кои са другите кандидати, нито пък смятал, че е допуснал кадрова грешка.
"Нека да поздравя БСП за подривната дейност, те винаги са били добри в тази посока. Не случайно са взривявали църкви, правели са лагери, така че нищо ново от тях не мога да очаквам. Така ще се пошегувам с една "народна поговорка" - в ада, в казана на българите не слагат дяволи да ги пазят, защото те сами се дърпат надолу", казал премиерът.
Той се обърнал към БСП с думите: "Искам да им кажа, че не са ме ядосали дори, гледам ги със съжаление, с низхождение, радвам им се, че се мъчат по този начин. Но на жени такива работи не се правят".
По отношение на евентуален конфликт на интереси на Румяна Желева премиерът казал, че той такова нещо не бил забелязал. Но не бил проверявал как стоят нещата на хартия, доверил се на думите й.


P. S.

БОЖЕ, БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
Крайно време е премиерът г-н Борисов да приеме, че не е безгрешен.
А относно фирмите на  г-жа Желева - господин премиер ако не сте информиран, което звучи невероятно - към Министерство на правосъдието на Република България има една Агенция по Вписванията в която пък агенция има един ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР,  КОЙТО Е ПУБЛИЧЕН.
 


Тагове:   Желева,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: advokat
Категория: Регионални
Прочетен: 54094
Постинги: 42
Коментари: 8
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930